Jan Dros, groente- en fruitspecialist in Schoonhoven en omgeving

Terugkijken op 2016, vooruitkijken naar 2017 met Jan Dros Lekker Eten

  • 4 minuten leestijd
  • 18 april 2017

2016 was een bijzonder jaar!

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor Jan Dros Lekker Eten. Het bedrijf deed mee met de verkiezing “Groenteman met een Ster” en kreeg daarbij een ster.

In hetzelfde jaar werd het bedrijf ook genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden Holland, waarbij de groentewinkel binnen de top drie viel in de categorie “Detailhandel & Horeca”. De beoordelings- en juryrapporten van beide uitreiking waren zeer lovend en gaven extra energie en enthousiasme voor de komende tijd.

Ook 2017 belooft namelijk een bijzonder jaar te worden. Dit jaar zit Jan Dros (1958) namelijk 35 jaar met zijn winkel en bedrijf in de Lopikerstraat te Schoonhoven. Daarnaast verzorgt hij sinds januari de maaltijden die door de vrijwilligers van de SWOS bij een groot aantal ouderen worden bezorgd.

Dagverse, lekkere en gezonde maaltijden

De maaltijden worden drie keer per week door de vrijwilligers rondgebracht in Schoonhoven. Dit zorgt er niet alleen voor dat vele ouderen nu toch dagelijks verse, lekkere en gezonde maaltijden eten, maar ook dat er regelmatig persoonlijk contact plaatsvindt tussen de ouderen en vrijwillgers. Ook buiten Schoonhoven wordt er bezorgd. Op elke vrijdag worden mensen in Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude en omgeving van maaltijden en vers fruit voorzien.

De maaltijden worden dagvers door de koks van Jan Dros bereid. “Er is niets gezonder dan vers”, stelt Jan, “aan veel kant-en-klaarmaaltijden zijn E-nummers, zout en suiker toegevoegd. Onze maaltijden zijn dagvers en hebben deze ongezonde toevoegingen dan ook niet nodig.” Per dag is er keuze uit drie, steeds andere, maaltijden, bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht.

Inlichtingen over de maaltijdservice kunt u krijgen bij Stichting SWOS welzijn en ondersteuning (tel. (0182) 381227) of bij Jan Dros lekker eten (tel. (0182) 382680). Wil je graag dat we je boodschappen alvast verzamelen? Bel ons dan met je bestelling op: 0182-382680 of mail info@jandros.nl.