De bezorgservice van Jan Dros, lekker eten!

Jan Dros, lekker eten! Is een bezorgservice die verder reikt dan alleen de grenzen van Schoonhoven. Onze service is ontworpen vanuit de behoeften van onze klanten. Met zorgvuldigheid en toewijding strekken onze bezorgdiensten zich uit tot een breed gebied, waarbij niemand wordt overgeslagen!

Het bezorggebied: een netwerk van zorg

Ons bezorg gebied omvat de kronkelende straten van Schoonhoven en strekt zich uit tot de rustieke charme van nabijgelegen dorpen zoals Ammerstol, Bergambacht, Haastrecht, Lopik, Stolwijk, en Vlist. Elke locatie is zorgvuldig uitgekozen om ervoor te zorgen dat onze diensten zo inclusief mogelijk zijn, zonder dat iemand buiten de boot valt.

Bezorgschema: consistentie en met gemak

Wij begrijpen het belang van regelmaat en betrouwbaarheid in onze service, vooral voor onze oudere klanten die rekenen op onze maaltijden voor hun dagelijkse voeding en comfort. Daarom bezorgen we driemaal per week:

Maandag, woensdag, en vrijdag in Schoonhoven, Ammerstol, Bergambacht, Haastrecht, Lopik, Stolwijk, en Vlist. 

Speciale woensdagroutes naar Polsbroek en Polsbroekerdam. 

Vrijdag uitbreiding naar Lekkerkerk en Berkenwoude. 

Deze frequentie zorgt ervoor dat onze klanten altijd toegang hebben tot verse, voedzame maaltijden zonder zorgen over de voorbereiding. 

Meer dan alleen bezorging

Onze bezorgers doen meer dan alleen maaltijden afleveren; ze brengen een glimlach, een vriendelijk woord, en een gevoel van verbinding. Elk bezoek is een kans om even te checken hoe het met onze klanten gaat, wat bijdraagt aan het gemeenschapsgevoel en zorgt dat zeker onze senioren weten dat ze er niet alleen voor staan.

Heeft u interesse in de maaltijdservice of kent u iemand die graag gebruik zou willen maken van onze service? Plan dan eenvoudig een kennismakingsgesprek via onderstaande link. We komen dan graag langs om alle wensen en behoeftes te bespreken! Ervaar, het gemak en de smaak van onze zorgvuldig bereide kant-en-klaar maaltijden. Even bellen mag natuurlijk ook altijd naar 0182 82 680.