Jan Dros, groente- en fruitspecialist in Schoonhoven en omgeving

Jan Dros Lekker eten bekroond met 2 sterren

  • 4 minuten leestijd
  • 14 december 2017

Bekroond met 2 sterren

Bij de landelijke verkiezingen “Groenteman met Ster 2017” is: “Jan Dros Lekker eten” uit Schoonhoven bekroond met twee sterren.

Vorig jaar verdiende de groentewinkel al één ster. Nadat zij de uitdaging opnieuw aangingen en zij de verbeterpunten van de eerste editie “Groenteman met ster” met veel enthousiasme hebben aangepakt, is het Jan en Else Dros, samen met hun geweldige team, gelukt om ook die tweede ster binnen te halen.

Ondernemersechtpaar Jan en Else zijn bijzonder trots op de bekroning. “Wij doen en kunnen dit niet alleen, we hebben een vast team medewerkers die elk hun eigen rol binnen het bedrijf spelen. En alleen dankzij onze gezamenlijke ambitie, passie en vakmanschap is het gelukt om bekroond te worden als één van de beste groentespecialisten van Nederland”.

Dankzij gezamenlijke ambitie, passie en vakmanschap is het gelukt om bekroond te worden als één van de beste groentespecialisten van Nederland

Tijdens de beoordeling wordt niet alleen de kwaliteit en versheid van de produkten onder de loep genomen. Nee het hele plaatje binnen het bedrijf moet kloppen. Van hygiënecodes, tot personeelsbeleid en van verpakkingen tot productpresentatie; alles wordt, door een vakkundige controleur of door een mystery shopper, onderzocht en meegenomen in het oordeel van de jury.

Niet alleen voor de beste salades, groente, fruit en traiteur is Jan Dros Lekker eten een begrip in Schoonhoven en omgeving. Sinds begin van het jaar verzorgt de Groenteman met Ster ook een aantal maaltijden aan huis per week van Tafeltje Dekje. Tot ieders tevredenheid worden de maaltijden door de vrijwilligers van de SWOS aan huis bezorgd.

Dit concept heeft Jan Dros inmiddels uitgebreid met een dagelijkse ronde langs het bedrijventerrein in Schoonhoven oost. ‘s Morgens verzorgt Else een e-mail met de maaltijden van de dag waarop werknemers kunnen inschrijven en rond etenstijd worden de verse, gezonde en gevarieerde maaltijden warm op de werkplek afgeleverd.