Jan Dros, groente- en fruitspecialist in Schoonhoven en omgeving

Jan Dros gaat voor onderscheiding

  • 4 minuten leestijd
  • 12 december 2016

Jan Dros Lekker Eten gaat voor volgende onderscheiding: genomineerd voor Ondernemersprijs Midden-Holland.

Na een ster te hebben gewonnen bij de verkiezing Groenteman met Ster in september van dit jaar, maakt de winkel van Jan en Else Dros in Schoonhoven opnieuw kans op een prestigieuze prijs! Ze zijn namelijk genomineerd voor ‘de Ondernemersprijs Midden-Holland’.

Categorie Horeca & Detailhandel

In drie categorieën zijn uit een lange lijst van voorgedragen kandidaten elk drie bedrijven geselecteerd op basis van vooraf gestelde criteria. De genomineerden in de categorie Horeca & Detailhandel zijn: Jan Dros Puur Natuur, De Florijn en Choco/Kado De Berekuil.

We spraken een enthousiaste Jan Dros na de pitch waarbij zij aan de jury moesten presenteren waarom zij deze ondernemersprijs meer dan verdiende. Op 8 december ontmoetten ze de juryleden nogmaals toen zij de winkel bezochten.

Professionele promotiefilm

Een dag later werd er gefilmd in de zaak voor een professionele promotiefilm voor tijdens de uitreiking. Hierover schrijft Else op Facebook: “Frans kon bijna niet stoppen met filmen, hij was onder de indruk van de kleurenpracht, de medewerkers en de productieruimte. #trots #zilverstad #schoonhoven”

Op maandag 16 januari a.s. vindt de awarduitreiking voor de beste onderneming uit Midden Holland plaats in De Goudse Schouwburg te Gouda. Verdere informatie vindt u op www.businesseventmiddenholland.nl.