De gemakken van de maaltijdservice van Jan: kant-en-klaar en gezond! 

Het is best een uitdaging om na een lange dag een gezonde, voedzame maaltijden op tafel te zetten. De maaltijdservice van Jan helpt al bijna 150 huishoudens in de regio bij het verzorgen van gezonde kant-en-klare maaltijden. We hebben een service ontwikkeld die zowel het gemak van kant-en-klare maaltijden biedt als de garantie van verse, gezonde ingrediënten. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over onze service! 

Persoonlijke aanpak en eenvoudig online reserveren

Wij geloven dat elke klant uniek is, en dat zijn of haar maaltijden dat ook zouden moeten zijn. Daarom kun je eenvoudig online een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw specifieke voorkeuren, voedingsbehoeften en eventuele dieetbeperkingen. Dit stelt ons in staat een maaltijdplan op maat te creëren dat perfect past bij jou.

Regelmatige en betrouwbare bezorging

Onze maaltijdservice bezorgt drie keer per week: op maandag, woensdag en vrijdag. Dit schema zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van verse maaltijden zonder dat je zelf hoeft te koken en altijd gerust kan zijn dat er iedere dag een gezonde maaltijd klaarstaat. 

Jan Dros groente-en fruitspecialist in Schoonhoven maakt overwerkmaaltijden

Variatie en kwaliteit

We bieden een menu aan met een breed scala aan keuzes die regelmatig worden bijgewerkt om seizoensgebondenheid en variatie te garanderen. Van hartige stoofschotels tot frisse salades en heerlijke desserts, de maaltijden worden bereid met de hoogste kwaliteit aan ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd door onze chefs. De maaltijden zijn niet alleen voedzaam en gemaakt zonder onnodige toevoegingen of conserveringsmiddelen maar ze zijn vooral ook erg lekker. 

Voor iedereen toegankelijk

Bij Jan Dros zijn we er trots op dat we maaltijden kunnen aanbieden die geschikt zijn voor een breed publiek, inclusief opties voor vegetariërs, veganisten, en diegenen die een glutenvrij, koolhydraatarm of eiwitrijk dieet volgen. Dit maakt onze service een uitstekende keuze voor iedereen die gezond wil eten maar weinig tijd heeft om zelf te koken. 

We nodigen je uit om de gemakken van de Maaltijdservice van Jan zelf te ervaren. Plan vandaag nog je kennismakingsgesprek via onze website en begin je reis naar een gezonder leven met minder stress in de keuken. 

Met de Maaltijdservice van Jan ben je altijd één stap dichter bij een gezonde maaltijd, elke dag opnieuw. Ontdek het gemak en de smaak van Jan Dros, en laat ons je helpen om gezond eten simpel te maken.