Jan Dros, groente- en fruitspecialist in Schoonhoven en omgeving

Jan Dros Lekker eten bestaat 40 jaar!

  • 3 minuten leestijd
  • 30 november 2022

Kerst bij Jan Dros

Hij is er weer: de nieuwe brochure voor de feestdagen van Jan Dros, lekker eten! Dit jaar hebben we weer diverse gerechten samengesteld met de verste producten om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Laat je verrassen door de nieuwe en feestelijke smaakcombinaties die ons team zullen bereiden. We hebben de lat weer hoog gelegd zodat jullie culinair kunnen genieten tijdens de kerstdagen!

Het heeft ons het afgelopen jaar heel goed gedaan om de mooiste en vooral ook lekkerste gerechten voor jullie te maken. We hebben nieuwe recepten ontwikkeld, uitgeprobeerd en toegevoegd aan ons groeiende assortiment kant-en-klaar maaltijden in de winkel. Daarnaast bezorgen we steeds meer verse maaltijden aan huis, waarmee we dagelijks veel mensen een groot plezier doen.

Net als eerdere jaren bieden wij ook deze feestdagen in samenwerking met Wijnhandel Huub Oostendorp verschillende wijnen aan, die perfect zijn afgestemd op de verschillende menu’s. Deze wijnen kunnen eenvoudig worden besteld samen met de kerstbestelling. Dit jaar is er ook weer de mogelijkheid om het Menu van de Chef te bestellen! Laat je door Jeroen verrassen door vernieuwende smaaksensaties met traditionele aspecten.

De kerstbrochure is op te halen in de winkel of hier te downloaden. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in onze winkel om er samen een gezellige en lekkere decembermaand van te maken!